Hatzenbichler Kultivator za kukuruz i suncokret

Kultivator za mehaničko suzbijanje korova između redova biljaka.

Informacije o proizvodu

Općenito

Mehaničko suzbijanje korova između redova biljaka, udaljenost između redova biljaka 70-75cm. Beskonačno podešavanje radne širine odvrtanjem jednog vijka na paralelogramu. Strojevi su kruti ili hidraulično sklopivi, mogu se montirati sprijeda ili straga. Kultivator za kukuruz u ponudi je s razmakom od 70 cm do 75 cm i radnom širinom od 4 reda do 16 redova. U ponudi se sa gumenim kotačima i pomočnim kotačima s prirubnicom.

Standardna oprema

Priključak s tri točke, stabilizator s gumenim kotačem ili prirubljenim kotačem, profilna cijev-glavni okvir šipke, automatsko upravljanje sa osovinom gornje karike, paralelogram sa kugličnim ležajem, Farmflex kotač za kontrolu dubine, svaka „sjeckalica“ s glatkim podešavanjem osovine.

Uz nadoplatu

Jednoredna brana, pločice ili diskovi za zaštitu bilja, ručno upravljanje, gumeni prsti za plijevljenje, pneumatski rasipač gnojiva, hidraulični servo upravljač, pomoćno upravljanje kamerom.

Pogodnosti

Stabilna izvedba međurednog kultivatora, neprekidno podešavanje udaljenosti redova odvrtanjem jednog vijka, automatsko upravljanje s gornjom osovinom, rad na prednjem ili stražnjem montirajućem međrednom kultivatoru, ploče ili diskovi za zaštitu bilja za zaštitu malih biljaka ili nosač prstiju za suzbijanje korova u redu biljaka

Specifikacije proizvoda

Zainteresirani ste za Hatzenbichler Kultivator za kukuruz i suncokret?

Zatražite ponudu ili nam pošaljite upit a mi ćemo Vam odgovoriti u roku jednog radnog dana.

Informacije koje se prikupljaju u ovoj formi koristit će se isključivo u svrhu kontaktiranja zainteresirane stranke.

Agrotok