Tulip Kratka tanjurača s podrivačim tijelima XL Vario-S

Multidisc XL Vario-S je fiksna kratka tanjurača s diskovima dimenzija 560 mm i redne udaljenosti 140 cm. Dostupna u radnoj širini od 2,5 m do 5,0 m.

Informacije o proizvodu

Općenito

Multidisc XL Vario-S je fiksna kratka atanjurača s diskovima dimenzija 560 mm i redne udaljenosti 140 cm. Dostupna u radnoj širini od 2,5 m do 5,0 m. Zahvaljujući ovom stroju, moći ćete pripremiti tlo za sjetvu u jednoj radnoj sesiji. Multidisc Vario-S se jednostavno proširuje sa sijačicom Polymat Compact 8. Na taj način ćete moći pripremiti tlo za sjetvu. Izuzetno je robustan stroj koji može se koristiti u bilo kojim uvjetima.

Standardne specifikacije

◼ Ugrađeni zupci podzemne brave s hidrauličkom zaštitom ◼ 2 reda velikih diskova izrađenih od kaljenog čelika Ø 560 mm ◼ Zamjenjive vrpce, potkoljenice i krila; Na raspolaganju je 6 modela krila ◼ Ovjes torzijske šipke pomoću trokutastih gumica za maksimalnu slobodu kretanja svakog diska odvojeno ◼ Stabilan okvir s čvrstim čepovima, pripremljen za sastavljanje sijačice Tulip ◼ Do 350 XL Vario-S: kat. III ◼ Gore od 400 XL Vario-S: kat. III / IV kontrola dubine pomoću plutajućeg sustava s valjkom za drobljenje Ø 520 mm.

Posebne pogodnosti

◼ Obrada gornjeg sloja tla i duboko obrađivanje u jednom prolazu ◼ Izuzetno čvrst okvir na koji su učvršćeni nosači zuba. ◼ Zupci se podešavaju po visini i širini. ◼ Dubina zubaca: od 2 do 24 cm ispod diskova. Osjetljivost je podesiva. ◼ Ojačani čelični diskovi s čvrstim bočnim pričvršćivanjem s 5 vijaka 10,9. ◼ Agresivno djelovanje nazubljenih diskova i izuzetno velika udaljenost između redova diskova daju idealan rezultat malčiranja i miješanja ostataka usjeva.

Specifikacije proizvoda

Zainteresirani ste za Tulip Kratka tanjurača s podrivačim tijelima XL Vario-S?

Zatražite ponudu ili nam pošaljite upit a mi ćemo Vam odgovoriti u roku jednog radnog dana.

Informacije koje se prikupljaju u ovoj formi koristit će se isključivo u svrhu kontaktiranja zainteresirane stranke.

Agrotok