Tulip Kratke tanjurače Multidisc

Multidisc je fiksna kratka tanjurača s diskovima dimenzija 510 mm u promjeru i razmaku od 80 cm. Dostupna je u radnim širinama 1,8 m do 4,5 m. Lagan je, ali i robusan stroj.

Informacije o proizvodu

Općenito

Multidisc je fiksna kratka tanjurača s diskovima dimenzija 510 mm u promjeru i razmaku od 80 cm. Dostupna je u radnim širinama 1,8 m do 4,5 m. Lagan je, ali i robusan stroj. Agresivan rad reznih diskova osigurava idealnu obradu biljnih ostataka. Kratka tanjurača Multidisc, idealan je stroj za stočare i ratare koji žele obavljati intenzivne radove na polju uz niski troškovi.

Standardne specifikacije

◼ 2 reda diskova izrađenih od kaljenog čelika Ø 510 mm ◼ Ležajevi bez održavanja Ovjes torzijske šipke pomoću okruglih guma za maksimalnu slobodu pokreta svakog diska zasebno ◼ Stabilan, lakiran okvir s robusnom glavom ◼ Do 200 uključivo: kat. II ◼ Od 250: kat. II i III ◼ Do 350: kontrola dubine pomoću plutajućeg sustava s valjkom za drobljenje Ø 440 mm ◼ Od 400: regulacija dubine pomoću plutajućeg sustava s valjkom za drobljenje Ø 520 mm ◼ Naviše od 350: noseće grede za visoku stabilnost

Posebne pogodnosti

◼ Ojačani čelični diskovi s čvrstim bočnim pričvršćivanjem s 5 vijaka 10,9. ◼ Agresivno djelovanje nazubljenih diskova i velika udaljenost između redova diskova daju idealan rezultat malčiranja i miješanja ostataka usjeva ◼ Savršeno zatvoreni ležajevi ◼ Visoka stabilnost ovjesa valjka za torzijsku šipku. ◼ Transportna širina manja od 3 metra: nekomplicirani cestovni prijevoz. Preklopljeni dijelovi stroja su učvršćen klinovima za zaključavanje.

Specifikacije proizvoda

Zainteresirani ste za Tulip Kratke tanjurače Multidisc?

Zatražite ponudu ili nam pošaljite upit a mi ćemo Vam odgovoriti u roku jednog radnog dana.

Informacije koje se prikupljaju u ovoj formi koristit će se isključivo u svrhu kontaktiranja zainteresirane stranke.

Agrotok